Followers

About Me

My photo
hello guys. name ? just for short , ikien . stay ? MALAYSIA . age ? going 18 on 4 DEC 2011! TOTALLY TAKEN BY MUHAMMAD ALFISYAHRIN ARO`QIE !! btw guys , thank for visit and reading and follow-ing ! BYEBYE

Friday, 13 May 2011

:')

hello readers :) 16 may 2011. bye facebook . bye home , bye naza ria , bye all :) go plkn . gopeng . 3 months jee . lama la gila -,- ta pek la, myb say bola happy kat sane , kan ? hidup da sorg2 ni bosan . go la plkn , rmai kwan . past time , kan ? wlaupun terpisah dgan mama, ta pek la, saya berdikari , ta penah ohh :D saya amat merindui alfisyahrin aro`qie la, haish , ta pasal2 jeee ==' sumpah rindu dia , skeat pun ta elok2 lagi , cmpur asthma datang . yg paling besh an . denggi babe -,- hadoii , mcm ta na bagi saya gy plkn je doe , ta pek la, myb esok oke la ni . an :)) hope sgt doe , saya akan merindui anda semua , paling paling saya akan rindu MUHD ALFISYAHRIN ARO`QIE :/ dah laa. nges da ni , smpai sini je oke , byebye . nnti saya post lagi oke , for then last time sebelum gy plkn . eyh :)