Followers

About Me

My photo
hello guys. name ? just for short , ikien . stay ? MALAYSIA . age ? going 18 on 4 DEC 2011! TOTALLY TAKEN BY MUHAMMAD ALFISYAHRIN ARO`QIE !! btw guys , thank for visit and reading and follow-ing ! BYEBYE

Wednesday, 27 April 2011

sayangggggggggg :D

 hello readers :D haa cte dgan korg ni . nak bace ? sila, tak nak ? HAHA . pegi mati , happy laa lepas da luahkan ape yg terpendam dlam hati . all kat . . . OFC laa kat my husband kann ? sembang2 . cite ape sume ann , tenang da hati ni , dia pun bole trime ape aku ckap , ape aku dropdrop dia :D haha , no la sayang , bbe sayang awakk , bbe sje nak tgok awak ckap ape time bbe mintak break tuu , haha, bbe takan tggl awak, bbe sayang awak sgtsgt , awak cinta hati bbe, awak yg btolbtol pham bbe , thu layan bbe mcm mne , THANKS ALLAH , sbb bagi dia kat akuu , org yg btol2 bole pham aku . wlaupun krg dume dgar hari2 gdo , gdo sbb kte jauh , sbb salah bbe , ngadengade bbe. tpi , tuh sume ta lengkap untuk sepasang kekasih kan , kene ade mcm tuu sikit2 , baru happy kan sayang? haha . bbe sayang awakk !! awak jgan risau yee, bbe katan pena nak tggl awak , bbe cinta awak , bbe perlukan awak dlam hidup bbe untuk lengkap kan hidup bbe yg serabut nii :) TY layan bbe hari2 , manje kan bbe , sayang bbe , cinta bbe . bbe hargai sgt , bbe ta thu nak blas mcm mne , but 1 day . bbe janji , bbe akan blas jgak , mcmmne ? haa, dgan . . kita akan same-same naek pelamin :) duduk kat kerusi pengantin :) org renjis-renjis bunga mawar :D bbe bagi biy anak :) kita bina hidup sebagai suami isteri dgan bahagia , tu jji bbe , bbe akan tunaikan . bbe akan blas . bbe akan sayang awak sebagai suami bbe yg sah , 1 day , insyaallah . same2 kte doa eyh sayang kuu , anggap laa ape yg buruk yg pena kte lalui and akan lalui , pahit , berat , sukar mne pun, bbe cube sedaya upaya untuk harungi , untuk tempuhi , untuk kecapi impian kita bersama berkeluarga , ade anak-anak . bbe thu awak nak anak , bbe akan bagi , tpi , bagi bbe kejayaan dlu , biy kuat , bbe thu , biy pena ckap , > bbe jgan risau ye sayang , wlau mcm mne susah biy nak dpat bbe , nak jge bbe , tpi , jgan risau , biy akan terus jge. sayang. smpai bbe jdik hak biy yg sah, bbe takan sia-sia kan hubungan kte ni , biy takan lepaskan bbe mcm tuu je , biy takan bia bbe dgan org laen , sbb biy thu bbe takan happy dgan org laen , sayang biy jgan ridau yee, cye ckap biy , bbe hak biy dunia akhirat < haaa. tu awak ckap kat bbe , bbe akan pegang . bbe takan lupe , bbe takan berhenti sayang awak biy , iloveyousoooooooooomuchsayang ! same2 kita usaha untuk impian kita jdik kenyataan ye sayangg :)) sama2 kita doaaa :D oke all , done . byebye :))

                                      TANGAN AWAK PUTIH LA BIY :(
                                   THANKS BIY , FOR TAKE CARE ME :')

BARBIE :)





                            ILOVEYOUUBARBIE :))

Tuesday, 26 April 2011

aiqa qhaleeda :)



HELLO :D HAA . NEW UPDATE NI SPECIAL FOR . . . TGOK TITLE LAAA. FOR YOU SAYANGG . KTE SAME2 SUKE ELMO RIGHT ? HAA, NI I BAGI , BFF ! FOR EVER OKEE ! ILVEYOUSOMUCH !

Sunday, 24 April 2011

nurul ain ahmad :')

hello :') hari ni 24.4 eyh ? sebenarnyeh ta dek kene mengene dgan tarikh tuu pun na update blog nii :D dri pagi , bgun kol 12 hari ni , sbb mate bendkak gle ta bole bkak . then tdo lmbt smlm wlaupun da LOGOUT fb awal , ta bole tdoo . dgan au buat perangai kan biy ! aku mcm org bodo smlm , ta tentu arah akuu smlm , sbb kan kau ! then ta than sgt . nges nges , then da puas, then da sesak nafas pe sume , pegi dapur , mnum air , then msuk bilik blik , tertdooo , alhamdulillah , dpat jgak tdoo . letih sgt , then bgun tdy . mmg blur , turun bwah , mama ayah ta dek , then tgok tb . mkan , mandi :D then text RARA MUZIKA tnye dia kat mne ann , then dia ajak meet , then siap2 , kol 2.45 grak gy amek ANGAH AYIE ajak teman jmpe RARA , then kul 3 bru smpai uma OYIEN , amek RARA kat situu , then grak mamak , minumm , smbg2 , snap2 *mesti adee , kaki gmba dua2 :D then lpak smpai 4.15 . then anta dia blekk , then grak laa blik , anta ANGAH kat uma , sbb nak dia ta nak ekot gy uma SAIDATUL NURLIN , klau tak mmg tros gy je laa, then aku grak laa uma NURLIN sorg2 , smpai , lpak2 , smbg2 , 6.20 grak blik uma, smpai uma, teros online :D EYH ! JAB ! ape kene mengene dgan NURUL AIN AHMAD nyeh ni ? haa, sabar laa, nak cte la ni , dia tppkan saya tdy . sbb ta dek kdid lgsg , then call la si buah hati , selalu skeatkan hati tuu , call call , smbg2 , maki2 :D eyh . takk , ckap2 biase jee, then da oke dan dia , yg da 2 hari ta cntxt . huh , skeatkan hati jee ! mmg klau aku peragai suke maki2 , mmg kte da break lame kot biyy . NAK THANKS SGTSGT KAT YOU BIY , KLAU TAK SBB YOU , I DGAN DIA TA OKE LAGI THEN I NGES LA LAGI MLAM NI , HA, NOW DA OKE , SBB YOU , SBB YOU , SBB YOU , THANKS A LOTT ! ILOVEYOUSOMUCH ! I TAKAN LUPE JASE BAEK U KAT U BIY , SUMPAH I SYG SGT KAT U , k lah all . skeat tgan daa :D byebye ! iloveyouain ! tak syg biy !!! bluekk ! :D

Friday, 22 April 2011

MUHD ALFISYAHRIN ARO`QIE :'(

hello readers . nak story pasal tuan pnye name. buah hati saya . sayang . bbe btolbtol rinduu awak , rinduu awak yg dluu , selalu care pasal bbe . mne awak yg dlu sayang . bbe rinduuu sgt , awak , knpe awak layan bbe mcm ni , awak dah ta sayang bbe ? awak dah benci bbe ? awak dah ade penganti bbe ke sayang ? awak , please jwab soalan ni biyy . bbe sedih sgt awak mcm ni , tolong laa, hargai bbe . SUMPAH , bbe dah bosan dgan sayang mcm ni , tpi, SAYANGG bbe kat biy ta penah hilang ta penah kurang , tpii , sayang . tolong laa, jgan bagi bbe pndg org laen . bbe syg biy sgtsgt , tpi , tolongg :'( bagi bbe kebahagiaan yg dluuu . hmm . da byak bende bbe na share dgan biy , tpii , mne biy hilang ? knpe biy selalu bia bbe sorg2 , now bukan biy busy , biy ta msuk blaja lagi , da msuk nnti laen laa, bbe pham . tpi NOW , knpe biy mcm ni , biy thu taa biy seksa jiwa bbe , mne pegi biy bbe yg dluu , 24 hours dgan bbe , ta putus msg . da bosan ke ? biy nak org laen kee ? hmm , klau biy da adee penganti bbe , bagi thuu bbe , jgan diam jee mcm ni , bbe tercrik2 mne hilang biy , bbe thu bbe byak buad sala dgan biy , tpi , bagi bbe peluang bbe jelaskan knpe bbe buad mcm tuu sume , sampai bile biy nak bia bbe mcm ni ? hmm , dahh , bbe dah letihh sgt , nges nges nges , hm bye :'(

Thursday, 21 April 2011

aiqa qhaleeda, iqram zaini and imran kamaron :'(

salam , korg , ni untuk korg , ikien terpakse delete korg , ikien mintak maaf , ikien tak nak sbb ikien korg gdo , tak pek laa, ikien undur diri , hmm , ta ya pnjg2 , sedih laa, k laa , byee :'(

Wednesday, 20 April 2011

THANK YOU FRIEND :D

aww , terharunyeh saya :D dalam hati tenga panas nii , tibe2 anis IM saya . * ikien , look here! ;DD http://istikharahcintaku.blogspot.com/ :D aww . nak tgok taa , apee dia nak tunjuk dlam blog dia , ni ni , jab . lawa plak, happy sgtsgt :D



LAWA SANGAT KAN ? ARGHH , ANISSS. HATI IKIEN TENGA LOMPAT LOMPAT NII :D HAPPY SANGAT SANGAT . DRI MEMBARE2 PASAL JANTAN BODO TU , DAHHHH ! SMBUNG PASAL TDY . HAA. ANIS . THANKS A LOT SAYANGG . IKIEN BYAK SUSAHKAN ANIS, TPI, ANIS TA PENAH LUPE KAT IKIEN , :'( IKIEN MINTAK MAAF , APE YG PENA JDIK KAT KTE YEE, SALAH IKIEN DLUU TUU . YE SAYANG . I LOVE YOUU VERY VERY MUCH ! AIN TOO , *KORANG SUME NAK TGOK TAA ANIS SI COMELL TUU YG BUADKAN BENDE YG RUMIT KAT ATAS TUU , JENG JENG JENG . SABAR LAAA . ADE NII .






 
ni dia si cantek molek tuu , comell sgt kan ? iloveyousayang ! ikien hargai sgt , terharunyehh . haa,. add laa dia kat FACEBOOK , * ANIS AYUNAA k lahh , smpai sini jee, na smbung IM-ing dgan anis . byeee :)))

BYEBYE -,-

hello -,- haa. hari ni besh sgt , besh laa sgt ken . mmg pun . onlinee. da lamee jgak laa, then tibe2 , ZYRA AFIRA tuu post kad wall *KAKA , means dia online laa, then ta rep , sbb mlas, and ta dek mood , lantak laa, then dia post lagi , asal ta rep wall adek ? haa, lantak aku laa na rep ke ta kan ? ==' then tibe2 dia update status , twins aku *NURUL AIN AHMAD . then . tibe2 . adee jantan dayuss ni cmment . kua mcm2 , shit la, ape laa , bodo , kat pmpn ckap mcm tu , mmg kene laa dgan akuu , then , si ZYRA tu delete status dia . asal weyy ? kecut . kau buad perangai elok2 sikit laa eyh dgan kwan aku , engtkan bf kau yg cibaii tu , jgan pikir dia lagi aku tkot laa sayang . jagan engt aku pompan aku kosong , nak maen pecah2 muke plak ye laki , jgan smpai aku buat kau mkan gune straw hospital sepanjang hayat , menyesal kau nnti , then akuu post laa kat wall dia mcm ni , *asal kau delete ? wey , setakat laki mcm tuu , bole pegi mati laa, dayus , ckap dgan pompan bole laa, dgan aku salah laa bro , bodo pnye laki , tak dek adab . hormat org laa bang . jgan pikir kau besa. engt aku tkot dgan kau !


then ZYRA buad la muke sedih dia, mmg pegi mati laa, bengang glee aku , START FROM NOW, AKU DGAN KAU DA TA DEK PAPE ! TOUCH AND GO ! BYE ! 


*THEN TGOK NI ! 



   






 HAAA. SOH JANTAN KAU BUAT TAEK DGAN AKU LAGI , NI KAU DAPAT , PATOT PON WEY . JANTAN TAK GUNE . BOLE PEGI MSUK RUMAH BARU LA ! SEMAK KAT DUNIA NI , DAYUS PNYE JANTAN .

DA LAA. SINI JEE, BYEBYE 



                                        I WILL MISS YOUU ! BYE SAYANG !

Tuesday, 19 April 2011

suzuki swift sport :D








ya allah , sabar je laa ikien . swift , ikien jji , 1 day ikien akan miliki awak jgak . sabar yee .  * ikien yg ta sabar sebenarnyehh , bukan kerete ni , kerete ni adee je bila2 mase :D ikien sabar . 1 day , kau akan dpat jgakk , aminn , doakan yeee :D sape doakan . ikien bwak korg jenjalan nnti , klau da dpat :D oke, ni kee. byebye :D dreaming .

saya dapat kawan baru :DD

hai readers :D nak story . tgok laa title :D haa. kwan baru , but boy laa. dia baek . *padahal baru knal :)) haa , ikienkan dpat PLKN kan ? so, same dgan dia laa . cane bole thu ? ce cte ce ctee :D ha. cam ni . dia kwan imran kamaron boyfie aiqa qhaleeda, LESBO i :D then , saje laa, add dia, patuu dia app . then dia im .
him: salam , eyh . nak tnye .
me: w`salam. yesss ape ? tnye je laa.
him: dapat plkn kat gopeng gak eyh ?
me: yess. haa. same kee ? atoiyaii :D 
him: haha . same laa ye kte ,
then , ikien ta rep . then dia pun senyap . sbb lesbo i ajak ym , im and iq pun join laa . tpi, syes, ta thu nak ckap ape dgan dia org . baru knalkan . biase laa . hah . gedik :D da laa , ta ya lebih2 . byebye . eyhh . cop . ade jgak :D nak tgok muke dia yg cute tuu ? :D jab jab jab :)
                                                                           

 

*NI LA DIA . COMEL KAN ? HAHA . SUKE PLAK IKIEN , K LAA , BYE :D

Friday, 15 April 2011

-,-

tiap tiap mlam sorg sorg , hmm , ta thuu laa ape besh sgt game tuu , yee. saya sape jee dri hidup awak kan biy ? need something new. tah la, da mule bosan laa . hm , perlu ke hari hari hadap tuu smpai pagi2 bute ?biy bukan ta thu bbe ade biy jee . hmm . ta pek laa . bosan bosan bosan . lantakk laa. bye =='

back home :D

smlam smpai ipoh , dlam maghrib mcm tuu laa kan . grak dri kl sentral 5.35 pm , lmbt glee. dok kl situ lame gyle tggu time, sbb . grak dri kajang kol 2 pm . then smpai kl sentral 2.30 pm , gy bli tiket , kol 5.35 pm , pergh . lme bapak laa na tggu an . then pikir2 , uma alfi dekat . soh laa dia dtg , call dia tggu dia . 3.45 pm bru dia smpai , then lpak mcd , mkan2, smbg2 , da 5.15 pm . grak gy tmpt tggu tuu . smpai2 org ets tuu da pggl soh turun msuk train, salam dia kish kish sikit then terkene mulut dia plak , org tgok jee, ahh , ape aku kisah , hahahaha , , then byebye dia , bapak . syess. mmg nges, org belakang tuu tgok jee. laki plak tuu , hadoii . then da dlam train msg dia , wish wish pe sume , then train grakk , lagi la nges an . hmm , then msg msg . da cool sikit , then penad , tertidoo . pastuu smpai kampar terjage , tgok2 dia msg . byak plak , haha , sorry syg . tido ta sedar diri :D haa. na thu mase saya tggu alfi sampai apee jdik , org jakarta ngorat . haiyoo ==' mmg pikir alfi cepad laa smpai , tkotttt . then dlam dia kcau2 tuu sempai selamatkan diri sbb alfi call , huh . thanks syg ! :D then gy kat dia , then gy tmpt saya tggu tdy . amek brang saya . laki jakarta tu tgok , muke bengang jee dia, haha , bodo , kcau saya lagi an ?  then tros grak mcd , haaa. ni laa crita saya smlm , hari ni ? ta dek laa , mcm ta perlu update jee untuk hari ni , k laa , tuu je sume yee. eyhhhhhhhhhh ! jab . ade satu lagi , haha , selalu mcm ni , nnti nnti . asal cepat sgt ann . haha . haa. saya blik ipoh nii , sbb na amek si sony aino saya tuu . da siap . rosak sbb msuk air mate gdo dgan alfi :D haha .  then esok kot amek nyehh . pas tuu nnti saya grak kl blik yee, mahu jumpe NURUL AIN AHMAD  , hatoiii . rinduu dia kot , ha hug dia kuat2 . but . sok na jumpe saidatul nurlin and angah ayie dluu , kat ipoh , rinduuu dia org gylegyle . mmg lame ta jumpe ann . sok mmet yee syg , k lah , sini jee, jji ta dek eyhh eyhh da. byebye . eyh eyh ! japp . ta dek pape :))) byeeeeeeeee

Wednesday, 13 April 2011

KEM PLKN TAMAN KEPIMPINAN GEMILANG, GOPENG, PERAK

PLKN, saya dpat siri 2 ? tak sangke . sbb kat sch bukan baek mne pun , haha , na dgar cte mcm mne bole na chek bende buad saya nges ni ? haa, pagipagi bgun , on fb , tgok NURUL AIN AHMAD  pnye status , saya dpat siri 3 , then tibe terpikir , siri 2 da kua kee ? then, tgan dgan laju nyeh , type khidmatnegara.gov.my , msuk num IC bagai, tgok tgok kua, siri 2 , menjeritt saya , nsib sume org dah bgun klau takk , mmg mati terkejot  la, hee , then call mama , cte kat mama sume , mama tnye, nak gy ? ofc nakkkkkk ! :D but hubby ta bagi pegi , sbb saya adee asthma sikit , ala biy , sikit jee, bolee laa kan , then call la dia , byak kali plak , engt dia da bgun , sbb sblum saya on fb, tgok fone, ade text dri dia , so engt dia da bgun laa, cal and call and call , then dia angkat ,  dia marah , NAKK APE ?!!! pergh , mmg kua air mate da , hmm , ckap2 , pasal plkn, tros ltak , then nges blik , hmm , pas tuh tros ta dek mood na buad pape punn, demam plak tuu, dia buad bodo jee , hmm , cm ni ke bf ? hm , cm bosan plak, da lah , pape punn happy dpat siri 2 dri siri 3 , :D bye :(

KAWAN OHH KAWAN :(

mai mai, nak cte ni , i ade kwan bru , budak ipoh jgak , dia baek , comel , suke tgok dia , same baye dgan i, but , 1 jee, dia suke tiru care i , haa? besh sgt ke care i syg , hadoii , tolong laa, jdik dri sendiri , i ta suke sgtsgt , hmm , klau pas ni i jauhkan diri dri u , so , pham2 laa, u la orgnyeh yee biy ! iloveyou frend , tiru byakbyak , buad i syg lagi kad u, HAHA , puiihh -,-

nurul ain ahmad and nur anis :)

korg , ikien mintak maaf , sbb crik pasal , ikien jles, sorry sgtsgt yee, patot ikien ta bole rase mcm tuh kan ? sbb anis lagi lame knal ain dri ikien knal ain , hmm, sorry sgtsgt yee, ikien salah flam hal ni, ikien mintak maaf sesgt yee anis , sumpah , mmg jles gle, sbb , kat blog anis ade ain , ikien ta dek pun , yee, ikien sape , then , bukak blog ain plak , haa, gmba anis, yg bawah tuu , lagi jles ikien , pas tuu , korg tuka DP plak , hmm , termarah plak, hmm , sorry sgt sgt yee, sume salah ikien , but now, kte da oke kan syg? ikien harap ikien ta perangai mcm tu da ye, korg klau tgok ikien ni trok , tegur tau , ikien syg korg ! muah muah ! :/

Monday, 11 April 2011

sorry blog :D

hello readers , lame da ta updated blog kan ? haa, busy laa, hadoii, ayat ta dek laen , busy memanjang, but, mmg btol babe , now kat kajang, jumaat sabtu ahad kat melaka ! babe, ZERO TO HERO HERBALIFE terbaek wokk ! mmg besh sgt , ta perungkap :D

da laa, sume org da thu mne saya pegi kan , so ? ta payah na tulis pnjg2 , penad jee :D and one more thing, khamis lepas, ikien jumpe alfi  <3 itu pun sgt sgt besh laa kan , taya cite kami buad ape? biase laa klau date, mkan jlan2 , snap2 and blablabla :)))) HAHA , tu jee kod yg penting, wewe. MAMA : anak mu dikajang, merindui mu di ipoh ! aku mahu pulang ke ipohh :D k lah ,dri tdy na stop , ta stop , oke, now stop , eyh , ade lagi , ILOVEYOUALFISYAHRIN ARO`QIE, ILOVEYOUMAMA ! ILOVEYOUHERBALIFE :]


OKE NOW! BYEEEEEEEEEEE :DD

Sunday, 3 April 2011

SHAHIEZY SAM :)

BF SAYA MENANG PLAK TADII. :D PERGH ! HANDSOME :) ILOVVEYOULAHHSAYANGG !

Saturday, 2 April 2011

syakila ibrahim :D * kaka saya paling muda :) wot wot :*

                             PEHAL KAMU LAWOO KAKA ?


KAKA SAYA , LAWAKAN ? HAAAA, TERBAEK KOD , CINTAA SAMA DIA :)
STATUS: MARRIED :D cantekk ! sesuai kaka dgan kau , HUSBAND DIA: MOHD AMEER HAFIIDZ :D 


selalu glee tolong saya , pujuk saya , bukan alfi . alfi mne ? hmm . no comment ! -,- 
yang kucintai, kini dan selamanyaa. *iloveyousoomuchsayanggggggggg ! muah muah :* :*

saya nakk bagi thuuu ni sayanggg :D

                                  KENAPE COMELL ? 


NURULNADASAFWAH AWALLUDIN: adek saya ni . COMELLLL ! korg adee ? tak kan ? haaa, jgan jless :D sumpah sayang dia glegle ! dia pham saya . dia baek sgt dgan saya ! tpi , dlu adee sbb dia tggl saya . now kte takan cam dlu oke , kaka jji dgan adekk ! kte bahagia tanpee gurl **** tuh , haiyoo ,. da lah lupe sal gurl tuh , na cte pasal adek gurl yg sgtsgt comel saya ni ! adekk , kaka syg adek rinduu adek , jgan tggl kaka da ye syg , jji tau . dia da tak dee, now kaka adee adek jee, dia da pegii :D KITA NAK DKAT SETAHUN DAA KAN SYG ? aww. beshhnyeh :) swear ! ILOVEYOUUSOMUCHH ! MUAH MUAH :* :*

Friday, 1 April 2011

changed :'(

biy . knpe awak da laen gle skrg .awak da ta syg bbe ke syg ? bbe perlukan biy sentiase sbelum biy gy blaja ,da blaja nnti kmpem biy busy gle . biy . please . spend time dgan bbe . bbe perlukan biy sgtsgt . tpi . laen yg bbe dpat syg , knpe syg da berubah . knpe selalu bia bbe sorg2 . sedih thu . bbe na dgan biy . knpe ? knpe biy layan bbe mcm ni syg ? biy da ta perlukan bbe ? da ta happy dgan bbe ? biy please . tros trang dgan bbe . **** pun ckap care biy layan bbe dgan care biy layan dia dlu , laen sgt . knpe syg ? ta suke bbe ke ? knpe ? tlg , bagi thu bbe . jgan buad bbe mcm ni . hm , biy ckap biy biase jee . but, bbe nmpk biy da berubah sgtsgt . hm . knpe syg ? PERLU KE ENDING COUPLE NI DENGAN KESEDIHAN ? please , bagi thu bbe syg , gan siksa bbe mcm ni  :'( sampai bila bbe ta boleh happy ? dgan yg dlu pun same mcm skrg ! hm , yg laen ? ta bolee ! no one can replace HIM in my heart . biy , please brubah . bagi bbe kebahagiaan . bbe buad jee ape biy nak , tpi , knpe ni yg biy blas kad bbe syg ? knpe mesti bbe rase mcm ni , knpe mesti bbe nak benci biy , knpe mesti ade perasaan tuh syg ! TOLONG ! JANGAN BUAT BBE MACAM NI SAYANG KU WAHAII MUHD ALFISYAHRIN ARO`QIE!!!