Followers

About Me

My photo
hello guys. name ? just for short , ikien . stay ? MALAYSIA . age ? going 18 on 4 DEC 2011! TOTALLY TAKEN BY MUHAMMAD ALFISYAHRIN ARO`QIE !! btw guys , thank for visit and reading and follow-ing ! BYEBYE

Sunday, 27 March 2011

sayanggg :)

sayang ? knpe title saya SAYANG ? hohh . sbb saya SAYANG awakkk . lebih SAYANG dri dluuu , wlaupun awak da byak berubah . tpi , perangai awak , bila layan bbe. buad bbe asee dunia ni bbe pnye thuu ! but . adee time . bbe mara sgt kad awak , bbe na lpas kad awak , sungguh , hati ni ta boleh , ta sanggup sayangg. sbb bbe SAYANG sgt kad awak , haihh , apee jdik mcm ni , then bila jdik mcm tuh kad bbe hari tuh , bbe rase na jehh plaskan awak , bbe dri masalah ni , tpi , bbe ta mmpu lari syg , bbe perlukan awak dlam hidup bbe , bbe SAYANG awak , SAYANG bbe kad awak takan penah berubah , bbe tetap pertahan kan nyeh sayang , tpi , awak jji , jgan bia bbe sorg-sorg hadapi masalah kte , bbe ta kuad , bbe perlukan awak di sisi bbe , kte kene hadapi same-same , but . bila adee prob jee, awak lari , tggl bbe sorg-sorg . mcm org gle hadapi masalah tuhh , hmm , ta pek lahh awakk , apee punn . kte akan tetap bersama , tuh jji bbe kad awakk , k lahh , nnti sambung lagii , time for sleep . byebye :D

Thursday, 24 March 2011

SPM =='

JANGAN TANYAA ! SAPE BUAD JGAK , BLOCK TROSS =='

Tuesday, 22 March 2011

kamiiiiii :DD

alahaii , mcm sweet jee. HAPE ? TAK ? PEGI MATIII KORG , TA KACAU KORG ! IMISHYOUSOMUCHSAYANG !

kitaaaaaaaaaaa . aww

sayangg , ta sangke kita bersama kembali . ta jangke langsung . sbb , mmg da putus harapan dgan biy , tpi , ALLAH panjangkan hubungan kita , kte couple blikk . yehh . kuad kte tempuhi dugaan tuhan kan syg . da jji , takan adee break da pas ni kann , oke ! bbe jge hubungan ni , ILOVEYOUSOMUCHSAYANGGGGGGG ! MUAH MUAHH

Sunday, 20 March 2011

NURAIN NINA :'(

KAKA MINTAK MAAF APEE YG BERLAKU , TA PEK LAH , ADEK PUN DA BENCI KAKA , DA TA SYG KAKA , DA MAKI-2 KAKA , TERIMA KASIH SGTSGT YE , KAKA SYG ADEK EVEN KTE TA DEK PAPE DA :'( HOPE ADEK SHAT SELALU , KAKA MINTAK MAAF , JGE DIRI . BYE :'(

kenape saya -,-

YA ALLAH ! berat sungguh dugaan kau beri kat aku ALLAH , ta sggup na hadapi , aku ta kuat YA ALLAH. knpe kau beri dugaan mcm ni kat aku , aku tak larat YA ALLAH , aku tak kuat YA ALLAH , YA ALLAH . aku tak boleh lepaskan org aku syg YA ALLAH , beri aku kekuatan , aku ta boleh hadapi semua ni YA ALLAH , hm , kembalikan insan yg aku syg , aku nak MUHAMMAD ALFISYAHRIN ARO`QIE! berikan aku keahagiaan , dia kebahagiaan aku YA ALLAH , TOLONG YA ALLAH , PULANGKAN SEMULA :'( 

muhammad alfisyahrin aro`qie

huh , selesai sudah saya bersama awak , selame 10 bulan 2 hari kte bersame , mcm-2 kte lalui , tpi, awak da ta than , awak pergi da pilih org laen , awak langgar jji awak , awak tggl saya . awak curung. awak tipu saya . knpe awak buad mcm ni ? mane pegi syg awak kad saya . hmm, ta pek lah , itu sume pilihan awak , saya lepaskan awak , BYEBYE MUHAMMAD ALFISYAHRIN ARO`QIE ! hope awak happy dgan AINNATUL ATIKAH tuh , done , bye

Saturday, 19 March 2011

muhammad alfisyahrin aro`qie

sayang , knpe jdik mcm ni kat kte sayang , awak thu , bbe syg awak, tpi, knpe awak buat kat bbe mcm ni , awak , bbe ta snggup da na nges hari-hari, letih awak , kenape kte mesti mcm ni awakk , awak, bbe na kte mcm dluu , haihh , da lah , panjang-2. lagi byak air mate ni , hmm, :'(

mama .

mama , tabahkan diri yee, ikien sayang mama, ikien kesian kat okie ., anaz and qayyum klau ma buad keputusan yg ta btull , ma kuat , ikien thuu , iloveyou !

Tuesday, 15 March 2011

BYEBYE IPOHHH :')

HELLO.  esokk grak kajang. hope sgt dpatt jumpee ALFISYAHRIN LEE, OHH NIAA, NURUL AIN AHMAD and others , hmm , *kaka da jumpee dia org sumeee, please . bolehh ? na sgt , seminggu ta online kod . wey kaka ! akuu na jumpee dia org sumeee , boleh lah kaka , hmm , HOPE ! weyy , aku na sgt jumpe korg ! hm , korg sume jgee diri , lagi seminggu aku online , singapore , i`m coming , k lah , sini jee, byebye ,

bosan , bosan and bosan !

hello readers , cte apee plak hari ni ? haihh . asek bosan jee, mmg bosan dok uma, mcm puuihh ! ==' 
HARI NI ? selalse , 5 mac 2011 , pagii . awal awal baby da kcau , haihh baby tdoh lah blek , ta puas lagii tdoh ni . then tdoo kan baby , aku pun apee lagi tdoo blek , then , kaka call . haihh , lagi sorg , mmg puas korg kcau aku kan ? hm , then . dia blablabla bincang pasal sok sume , then abesh , aku letak , dlam dok besh kaka kcau adee plak manusia ni , call , then waiting , then dia text ayat toucing ! HOI A*** *** ! kaka yg call oke , poyo lebih ! then aku rep . dia ta rep blik , konon na akuu pujuk ! blaa kau ! then bgun, mndii , turun bwah . turun bwah ? haha . makan ! yes. tnye mama , mama ckap gy blii sendiri , haihh mama , then sbb lapa . gy lah , snggup lah drive sorgsorg, gy kdai. ta jauh punn , ta pekk , ada daya lagii , haha ! da bli pe sume, drive blikk , then , mkannn , mkan puaspuas, then , turn on tb , *start lahh hidup yg bosan tuh , haih , tgok tgok tgok , mama ajak gy umaa uncle , sbb dia na pindah . gy keje kad KLANG ! hm , byebye uncle, take care . then , sembangsembang dgan reramai tuh , BERGOSIP sikit , bersama JUJU JUE . then , time for go back home , salamsalam pe sume, naek kree byebye lah , smpai uma , mama ajak masak macaroni , yey . TAPII, AKU TA SUKE ! huh , tlg lah msak pee sume , buad air , LAICI ! sedap . akuu tibai dluuu , HAHA , pas tuh , naek atas , call hubby saya , dia blum bgun , haih , biybiy , sembangsembang dgan dia , ctee lah apee aku buad hari ni , haih , rinduuunyeee kad kau biy , hm , NA MEET !!!!!!! -,- then soh dia gy mandii pe sume , mkan , topap , SAMPAI SEKARANG TA TEXT TEXT BBE ! HAIHH BIY NI ! pas tuh , dia dia wish , aku wish blek , aww , haha , gataii , bia lah , adee buad korg mkan gune straw kee ? then letakk , turun bwahh , tgok tb blek , pas tuh tertido kad sofa, kas tuh terjage sbb laparrr , tdii masak ta mkan punn , pas tuh , mama ckap gy lah kan , haa ! now, time to eating ! haha , sukee . DA ~ na gy mkan , byebye ! :DD

Monday, 14 March 2011

berape lame lagi sayang ?

sayangg ? bape lame bbe nak tggu awakk , bosan thuu , gelap hidup bbe due hari , haiyyaaa . bosan ni , sgt sgt sgt rinduu kat awak sayang ! knpe awak tggl bbe ? sayanggggg ? jgan lah lme lme sgt buad saya sorg sorg , da lah awak jauh biy , susah na meet , time awak ta dek kdid ! perghh , perit gle hidup bbe sayang . BOSAN SGT !! hmm , cepad yee sayanggg, bbe tggu biyy  -,-

sayanggg !

hello readers, na story about my bf and i , hmm , kte org da hampir setahun , 18.5.20011 ni , huhh . tak sabarrnyehh ! tpi , adee mase an , mcm ta happy plak, sbb , tgok perangai dia , mcm da ta suke jee . why biy ? mmg da ta suke bbe ? da ta minad dgan bbe ke ? BORING  sgt da kehh ? knpe syg ? bbe trok sgt da kehh ?  haihh ==' TAPII ! apee pun terjadii , kau terbaekk buad aku ! 


biyy: akuu takan tinggal kau aku jji , but, aku ta thu lah hati kau , *HOPE KAU TA BUAD MCM EX AKU BUAD ! YEE, ILOVEYOUU LAH !


dahh ! sini jee, ta ya lebihh lebihh or semangat na bce pnjg-2 . hee  . byebye .

Sunday, 13 March 2011

haihhh =='

hello , eahh , knpe plik dgan title tuh ? ha , tu lahh , mmg plik , sbb SAYANGG lahh , tpi, da bosan . eaheah , sbb apee ni , oppss. sorry , sbb couple lahh , apee lagi kan . hm , knpe lah rasee mcm ni , sbb jauh kod kan ?  haaihh, apee lah dia buad kad same , ta nampak lahh , mcm mne na trust yee ? hm , ta pekk lah , bersabar , hope dia ta buad pape yg plik kan org and buad saya terluke ! kan ? hope lah . tpi sayang . awakk byak berubah, sbb kte da lme ? bru nak msuk 1 year biy . tpi, mmg mcm tuh ke ? hmm, tah lah , berserah jee. hope kte takan BERPISAH !, because ! i really really love you muhammad alfisyahrin aro`qie khairi ! ni jee kod , oke byebye !