Followers

About Me

My photo
hello guys. name ? just for short , ikien . stay ? MALAYSIA . age ? going 18 on 4 DEC 2011! TOTALLY TAKEN BY MUHAMMAD ALFISYAHRIN ARO`QIE !! btw guys , thank for visit and reading and follow-ing ! BYEBYE

Sunday, 19 June 2011

sorry blog :'(

awakk . da lame saya ta update awak kan ? busy sgt. ta thu na tulis ape la syg . byak da berubah . mcm2 da berlaku , pnjg sgt klau na cte, nak type , mmg ta dek mase , nnty ikien update lagi , ikien cte sume ape yg dah berlaku and akan berlaku . sini je la, byebye

Friday, 13 May 2011

:')

hello readers :) 16 may 2011. bye facebook . bye home , bye naza ria , bye all :) go plkn . gopeng . 3 months jee . lama la gila -,- ta pek la, myb say bola happy kat sane , kan ? hidup da sorg2 ni bosan . go la plkn , rmai kwan . past time , kan ? wlaupun terpisah dgan mama, ta pek la, saya berdikari , ta penah ohh :D saya amat merindui alfisyahrin aro`qie la, haish , ta pasal2 jeee ==' sumpah rindu dia , skeat pun ta elok2 lagi , cmpur asthma datang . yg paling besh an . denggi babe -,- hadoii , mcm ta na bagi saya gy plkn je doe , ta pek la, myb esok oke la ni . an :)) hope sgt doe , saya akan merindui anda semua , paling paling saya akan rindu MUHD ALFISYAHRIN ARO`QIE :/ dah laa. nges da ni , smpai sini je oke , byebye . nnti saya post lagi oke , for then last time sebelum gy plkn . eyh :)

Wednesday, 11 May 2011

:')

hello readers . da dua hari ta tdooo, da seminggu demam , hmm , letih letih letih , ni semua sebab muhd alfisyahrin aro`qie bin khairi . hm tdi dia online, tegur dia, then smbg2, myb kita org couple blik kott , :') then dia da off, da blik, dpat jgak dgar suara dia, da lme nak dgar suara dia , engt ta dapat da :') IMISHHYOUSOMUCH ! sumpah aku rindu kau sayang , hm , hope kita together back , aku ta bole hidup tanpa kau ! oke la, nak post ni jeeee :) baiii 




*SORRY , SAYA DA DELETE SEMUA GMBA AWAK AND GMBA KITA , TA BOLE TGOK , SEDIH :') SBB . . LIKE AWAK CKAP , KITA DA TA DEK PAPE :'( , KLAU ADE JDOHH , KITA SAME BLIK, SAYA LETAK BLIK OKEEEE :')

Tuesday, 10 May 2011

new buah hati :')


hello readers :') haaa nak thu sape tuu ? tggu laaaa :) nak cte la ni . nak thu sape ? tgok relationship status saya now , with her :') iloveyoubaby ! :) alfisyahrin aro`qie mcm mne ? saya takan lupekan awak walau sesaat pun oke , hati saya masih milik awak , awak jgan risau , k lah. nak post ni je, ta bole pnjg2 , nnti nges, bye :')

Saturday, 7 May 2011

AIQA QHALEEDA :)

HELLO :D NAKK BAGI THUU NI, RABU . 11.5 DPAT MEET DIA.  SAPE ? TGOK TITLE LAA GEDIK :D K LAH . NAK POST TU JE. BYEE :D










*HIDUP SAYA DAH TA BERBAKNE SEJAK PEMERGIAN BELIAU :'(

awakkkkkkkkk :'(

SAYA RINDU AWAK :'(

 SAYA RINDU AWAK :'(
 SAYA RINDU AWAKK ! :'(
SAYA RINDU MASA KITA BERSAMA, AWAK LAYAN SAYA, AWAK BELAI SAYA. AWAK TDUR KAN SAYA. AWAK MAKAN SAMA2 DGAN SAYA. AWAK PERFECT UNTUK SAYA. AWAK, AWAK DLAM HATI SAYA, TAKAN PENA HILANG, PUDAR, RAPUH CINTA SAYA TERHADAP AWAK. AWAK SELAMANYEH DLAM HATI SAYA WLAUPUN AWAK DITAKDIRKAN BERSAMA ORG LAEN . SAYA TGGU AWAK KAT SANA, KLAU SAYA TAK DPAT AWAK KAT DUNIA NI, FOREVER. IMISHYOUSAYANG :'(



SAYA RINDU AWAK ! :'(  SAYA CINTA AWAKKK :'(

Thursday, 5 May 2011

awakk :'(

MUHD ALFISYAHFIN ARO`QIE . SAYA RINDU AWAK, AWAK THU TAKKKKK :'(

Tuesday, 3 May 2011

:'(

YA ALLAH, tolong kuat kan aku hadapi dugaanmu YA ALLAH , aku btol2 ta dek semangat sekarang . tolong beri aku kekuatan , aku thuu , sume yg buruk dri aku, yg baek datang dri mu YA ALLAH , aku perlu trime semua ni, aku redha dgan keputusan dia, tpi, aku nak kau thu sayang ku, aku akan sayang kau sampai bila2, aku harap. kat akhirat aku dpat miliki kau, klau da takdir ALLAH bagi kat dunia aku tak dpat bersame kau , aku tetap tggu kau , semua nyeh da tertulis. aku time, aku kene trime, aku kene kuat . aku doakan kau bahagia dgan sape yg kau sayang lpas ni, aku doakan kau boleh bahagia dgan dia . aku sayang kau dunia akhirat , salam .

Wednesday, 27 April 2011

sayangggggggggg :D

 hello readers :D haa cte dgan korg ni . nak bace ? sila, tak nak ? HAHA . pegi mati , happy laa lepas da luahkan ape yg terpendam dlam hati . all kat . . . OFC laa kat my husband kann ? sembang2 . cite ape sume ann , tenang da hati ni , dia pun bole trime ape aku ckap , ape aku dropdrop dia :D haha , no la sayang , bbe sayang awakk , bbe sje nak tgok awak ckap ape time bbe mintak break tuu , haha, bbe takan tggl awak, bbe sayang awak sgtsgt , awak cinta hati bbe, awak yg btolbtol pham bbe , thu layan bbe mcm mne , THANKS ALLAH , sbb bagi dia kat akuu , org yg btol2 bole pham aku . wlaupun krg dume dgar hari2 gdo , gdo sbb kte jauh , sbb salah bbe , ngadengade bbe. tpi , tuh sume ta lengkap untuk sepasang kekasih kan , kene ade mcm tuu sikit2 , baru happy kan sayang? haha . bbe sayang awakk !! awak jgan risau yee, bbe katan pena nak tggl awak , bbe cinta awak , bbe perlukan awak dlam hidup bbe untuk lengkap kan hidup bbe yg serabut nii :) TY layan bbe hari2 , manje kan bbe , sayang bbe , cinta bbe . bbe hargai sgt , bbe ta thu nak blas mcm mne , but 1 day . bbe janji , bbe akan blas jgak , mcmmne ? haa, dgan . . kita akan same-same naek pelamin :) duduk kat kerusi pengantin :) org renjis-renjis bunga mawar :D bbe bagi biy anak :) kita bina hidup sebagai suami isteri dgan bahagia , tu jji bbe , bbe akan tunaikan . bbe akan blas . bbe akan sayang awak sebagai suami bbe yg sah , 1 day , insyaallah . same2 kte doa eyh sayang kuu , anggap laa ape yg buruk yg pena kte lalui and akan lalui , pahit , berat , sukar mne pun, bbe cube sedaya upaya untuk harungi , untuk tempuhi , untuk kecapi impian kita bersama berkeluarga , ade anak-anak . bbe thu awak nak anak , bbe akan bagi , tpi , bagi bbe kejayaan dlu , biy kuat , bbe thu , biy pena ckap , > bbe jgan risau ye sayang , wlau mcm mne susah biy nak dpat bbe , nak jge bbe , tpi , jgan risau , biy akan terus jge. sayang. smpai bbe jdik hak biy yg sah, bbe takan sia-sia kan hubungan kte ni , biy takan lepaskan bbe mcm tuu je , biy takan bia bbe dgan org laen , sbb biy thu bbe takan happy dgan org laen , sayang biy jgan ridau yee, cye ckap biy , bbe hak biy dunia akhirat < haaa. tu awak ckap kat bbe , bbe akan pegang . bbe takan lupe , bbe takan berhenti sayang awak biy , iloveyousoooooooooomuchsayang ! same2 kita usaha untuk impian kita jdik kenyataan ye sayangg :)) sama2 kita doaaa :D oke all , done . byebye :))

                                      TANGAN AWAK PUTIH LA BIY :(
                                   THANKS BIY , FOR TAKE CARE ME :')

BARBIE :)





                            ILOVEYOUUBARBIE :))

Tuesday, 26 April 2011

aiqa qhaleeda :)



HELLO :D HAA . NEW UPDATE NI SPECIAL FOR . . . TGOK TITLE LAAA. FOR YOU SAYANGG . KTE SAME2 SUKE ELMO RIGHT ? HAA, NI I BAGI , BFF ! FOR EVER OKEE ! ILVEYOUSOMUCH !

Sunday, 24 April 2011

nurul ain ahmad :')

hello :') hari ni 24.4 eyh ? sebenarnyeh ta dek kene mengene dgan tarikh tuu pun na update blog nii :D dri pagi , bgun kol 12 hari ni , sbb mate bendkak gle ta bole bkak . then tdo lmbt smlm wlaupun da LOGOUT fb awal , ta bole tdoo . dgan au buat perangai kan biy ! aku mcm org bodo smlm , ta tentu arah akuu smlm , sbb kan kau ! then ta than sgt . nges nges , then da puas, then da sesak nafas pe sume , pegi dapur , mnum air , then msuk bilik blik , tertdooo , alhamdulillah , dpat jgak tdoo . letih sgt , then bgun tdy . mmg blur , turun bwah , mama ayah ta dek , then tgok tb . mkan , mandi :D then text RARA MUZIKA tnye dia kat mne ann , then dia ajak meet , then siap2 , kol 2.45 grak gy amek ANGAH AYIE ajak teman jmpe RARA , then kul 3 bru smpai uma OYIEN , amek RARA kat situu , then grak mamak , minumm , smbg2 , snap2 *mesti adee , kaki gmba dua2 :D then lpak smpai 4.15 . then anta dia blekk , then grak laa blik , anta ANGAH kat uma , sbb nak dia ta nak ekot gy uma SAIDATUL NURLIN , klau tak mmg tros gy je laa, then aku grak laa uma NURLIN sorg2 , smpai , lpak2 , smbg2 , 6.20 grak blik uma, smpai uma, teros online :D EYH ! JAB ! ape kene mengene dgan NURUL AIN AHMAD nyeh ni ? haa, sabar laa, nak cte la ni , dia tppkan saya tdy . sbb ta dek kdid lgsg , then call la si buah hati , selalu skeatkan hati tuu , call call , smbg2 , maki2 :D eyh . takk , ckap2 biase jee, then da oke dan dia , yg da 2 hari ta cntxt . huh , skeatkan hati jee ! mmg klau aku peragai suke maki2 , mmg kte da break lame kot biyy . NAK THANKS SGTSGT KAT YOU BIY , KLAU TAK SBB YOU , I DGAN DIA TA OKE LAGI THEN I NGES LA LAGI MLAM NI , HA, NOW DA OKE , SBB YOU , SBB YOU , SBB YOU , THANKS A LOTT ! ILOVEYOUSOMUCH ! I TAKAN LUPE JASE BAEK U KAT U BIY , SUMPAH I SYG SGT KAT U , k lah all . skeat tgan daa :D byebye ! iloveyouain ! tak syg biy !!! bluekk ! :D

Friday, 22 April 2011

MUHD ALFISYAHRIN ARO`QIE :'(

hello readers . nak story pasal tuan pnye name. buah hati saya . sayang . bbe btolbtol rinduu awak , rinduu awak yg dluu , selalu care pasal bbe . mne awak yg dlu sayang . bbe rinduuu sgt , awak , knpe awak layan bbe mcm ni , awak dah ta sayang bbe ? awak dah benci bbe ? awak dah ade penganti bbe ke sayang ? awak , please jwab soalan ni biyy . bbe sedih sgt awak mcm ni , tolong laa, hargai bbe . SUMPAH , bbe dah bosan dgan sayang mcm ni , tpi, SAYANGG bbe kat biy ta penah hilang ta penah kurang , tpii , sayang . tolong laa, jgan bagi bbe pndg org laen . bbe syg biy sgtsgt , tpi , tolongg :'( bagi bbe kebahagiaan yg dluuu . hmm . da byak bende bbe na share dgan biy , tpii , mne biy hilang ? knpe biy selalu bia bbe sorg2 , now bukan biy busy , biy ta msuk blaja lagi , da msuk nnti laen laa, bbe pham . tpi NOW , knpe biy mcm ni , biy thu taa biy seksa jiwa bbe , mne pegi biy bbe yg dluu , 24 hours dgan bbe , ta putus msg . da bosan ke ? biy nak org laen kee ? hmm , klau biy da adee penganti bbe , bagi thuu bbe , jgan diam jee mcm ni , bbe tercrik2 mne hilang biy , bbe thu bbe byak buad sala dgan biy , tpi , bagi bbe peluang bbe jelaskan knpe bbe buad mcm tuu sume , sampai bile biy nak bia bbe mcm ni ? hmm , dahh , bbe dah letihh sgt , nges nges nges , hm bye :'(

Thursday, 21 April 2011

aiqa qhaleeda, iqram zaini and imran kamaron :'(

salam , korg , ni untuk korg , ikien terpakse delete korg , ikien mintak maaf , ikien tak nak sbb ikien korg gdo , tak pek laa, ikien undur diri , hmm , ta ya pnjg2 , sedih laa, k laa , byee :'(

Wednesday, 20 April 2011

THANK YOU FRIEND :D

aww , terharunyeh saya :D dalam hati tenga panas nii , tibe2 anis IM saya . * ikien , look here! ;DD http://istikharahcintaku.blogspot.com/ :D aww . nak tgok taa , apee dia nak tunjuk dlam blog dia , ni ni , jab . lawa plak, happy sgtsgt :D



LAWA SANGAT KAN ? ARGHH , ANISSS. HATI IKIEN TENGA LOMPAT LOMPAT NII :D HAPPY SANGAT SANGAT . DRI MEMBARE2 PASAL JANTAN BODO TU , DAHHHH ! SMBUNG PASAL TDY . HAA. ANIS . THANKS A LOT SAYANGG . IKIEN BYAK SUSAHKAN ANIS, TPI, ANIS TA PENAH LUPE KAT IKIEN , :'( IKIEN MINTAK MAAF , APE YG PENA JDIK KAT KTE YEE, SALAH IKIEN DLUU TUU . YE SAYANG . I LOVE YOUU VERY VERY MUCH ! AIN TOO , *KORANG SUME NAK TGOK TAA ANIS SI COMELL TUU YG BUADKAN BENDE YG RUMIT KAT ATAS TUU , JENG JENG JENG . SABAR LAAA . ADE NII .






 
ni dia si cantek molek tuu , comell sgt kan ? iloveyousayang ! ikien hargai sgt , terharunyehh . haa,. add laa dia kat FACEBOOK , * ANIS AYUNAA k lahh , smpai sini jee, na smbung IM-ing dgan anis . byeee :)))

BYEBYE -,-

hello -,- haa. hari ni besh sgt , besh laa sgt ken . mmg pun . onlinee. da lamee jgak laa, then tibe2 , ZYRA AFIRA tuu post kad wall *KAKA , means dia online laa, then ta rep , sbb mlas, and ta dek mood , lantak laa, then dia post lagi , asal ta rep wall adek ? haa, lantak aku laa na rep ke ta kan ? ==' then tibe2 dia update status , twins aku *NURUL AIN AHMAD . then . tibe2 . adee jantan dayuss ni cmment . kua mcm2 , shit la, ape laa , bodo , kat pmpn ckap mcm tu , mmg kene laa dgan akuu , then , si ZYRA tu delete status dia . asal weyy ? kecut . kau buad perangai elok2 sikit laa eyh dgan kwan aku , engtkan bf kau yg cibaii tu , jgan pikir dia lagi aku tkot laa sayang . jagan engt aku pompan aku kosong , nak maen pecah2 muke plak ye laki , jgan smpai aku buat kau mkan gune straw hospital sepanjang hayat , menyesal kau nnti , then akuu post laa kat wall dia mcm ni , *asal kau delete ? wey , setakat laki mcm tuu , bole pegi mati laa, dayus , ckap dgan pompan bole laa, dgan aku salah laa bro , bodo pnye laki , tak dek adab . hormat org laa bang . jgan pikir kau besa. engt aku tkot dgan kau !


then ZYRA buad la muke sedih dia, mmg pegi mati laa, bengang glee aku , START FROM NOW, AKU DGAN KAU DA TA DEK PAPE ! TOUCH AND GO ! BYE ! 


*THEN TGOK NI ! 



   






 HAAA. SOH JANTAN KAU BUAT TAEK DGAN AKU LAGI , NI KAU DAPAT , PATOT PON WEY . JANTAN TAK GUNE . BOLE PEGI MSUK RUMAH BARU LA ! SEMAK KAT DUNIA NI , DAYUS PNYE JANTAN .

DA LAA. SINI JEE, BYEBYE 



                                        I WILL MISS YOUU ! BYE SAYANG !

Tuesday, 19 April 2011

suzuki swift sport :D








ya allah , sabar je laa ikien . swift , ikien jji , 1 day ikien akan miliki awak jgak . sabar yee .  * ikien yg ta sabar sebenarnyehh , bukan kerete ni , kerete ni adee je bila2 mase :D ikien sabar . 1 day , kau akan dpat jgakk , aminn , doakan yeee :D sape doakan . ikien bwak korg jenjalan nnti , klau da dpat :D oke, ni kee. byebye :D dreaming .

saya dapat kawan baru :DD

hai readers :D nak story . tgok laa title :D haa. kwan baru , but boy laa. dia baek . *padahal baru knal :)) haa , ikienkan dpat PLKN kan ? so, same dgan dia laa . cane bole thu ? ce cte ce ctee :D ha. cam ni . dia kwan imran kamaron boyfie aiqa qhaleeda, LESBO i :D then , saje laa, add dia, patuu dia app . then dia im .
him: salam , eyh . nak tnye .
me: w`salam. yesss ape ? tnye je laa.
him: dapat plkn kat gopeng gak eyh ?
me: yess. haa. same kee ? atoiyaii :D 
him: haha . same laa ye kte ,
then , ikien ta rep . then dia pun senyap . sbb lesbo i ajak ym , im and iq pun join laa . tpi, syes, ta thu nak ckap ape dgan dia org . baru knalkan . biase laa . hah . gedik :D da laa , ta ya lebih2 . byebye . eyhh . cop . ade jgak :D nak tgok muke dia yg cute tuu ? :D jab jab jab :)
                                                                           

 

*NI LA DIA . COMEL KAN ? HAHA . SUKE PLAK IKIEN , K LAA , BYE :D

Friday, 15 April 2011

-,-

tiap tiap mlam sorg sorg , hmm , ta thuu laa ape besh sgt game tuu , yee. saya sape jee dri hidup awak kan biy ? need something new. tah la, da mule bosan laa . hm , perlu ke hari hari hadap tuu smpai pagi2 bute ?biy bukan ta thu bbe ade biy jee . hmm . ta pek laa . bosan bosan bosan . lantakk laa. bye =='

back home :D

smlam smpai ipoh , dlam maghrib mcm tuu laa kan . grak dri kl sentral 5.35 pm , lmbt glee. dok kl situ lame gyle tggu time, sbb . grak dri kajang kol 2 pm . then smpai kl sentral 2.30 pm , gy bli tiket , kol 5.35 pm , pergh . lme bapak laa na tggu an . then pikir2 , uma alfi dekat . soh laa dia dtg , call dia tggu dia . 3.45 pm bru dia smpai , then lpak mcd , mkan2, smbg2 , da 5.15 pm . grak gy tmpt tggu tuu . smpai2 org ets tuu da pggl soh turun msuk train, salam dia kish kish sikit then terkene mulut dia plak , org tgok jee, ahh , ape aku kisah , hahahaha , , then byebye dia , bapak . syess. mmg nges, org belakang tuu tgok jee. laki plak tuu , hadoii . then da dlam train msg dia , wish wish pe sume , then train grakk , lagi la nges an . hmm , then msg msg . da cool sikit , then penad , tertidoo . pastuu smpai kampar terjage , tgok2 dia msg . byak plak , haha , sorry syg . tido ta sedar diri :D haa. na thu mase saya tggu alfi sampai apee jdik , org jakarta ngorat . haiyoo ==' mmg pikir alfi cepad laa smpai , tkotttt . then dlam dia kcau2 tuu sempai selamatkan diri sbb alfi call , huh . thanks syg ! :D then gy kat dia , then gy tmpt saya tggu tdy . amek brang saya . laki jakarta tu tgok , muke bengang jee dia, haha , bodo , kcau saya lagi an ?  then tros grak mcd , haaa. ni laa crita saya smlm , hari ni ? ta dek laa , mcm ta perlu update jee untuk hari ni , k laa , tuu je sume yee. eyhhhhhhhhhh ! jab . ade satu lagi , haha , selalu mcm ni , nnti nnti . asal cepat sgt ann . haha . haa. saya blik ipoh nii , sbb na amek si sony aino saya tuu . da siap . rosak sbb msuk air mate gdo dgan alfi :D haha .  then esok kot amek nyehh . pas tuu nnti saya grak kl blik yee, mahu jumpe NURUL AIN AHMAD  , hatoiii . rinduu dia kot , ha hug dia kuat2 . but . sok na jumpe saidatul nurlin and angah ayie dluu , kat ipoh , rinduuu dia org gylegyle . mmg lame ta jumpe ann . sok mmet yee syg , k lah , sini jee, jji ta dek eyhh eyhh da. byebye . eyh eyh ! japp . ta dek pape :))) byeeeeeeeee

Wednesday, 13 April 2011

KEM PLKN TAMAN KEPIMPINAN GEMILANG, GOPENG, PERAK

PLKN, saya dpat siri 2 ? tak sangke . sbb kat sch bukan baek mne pun , haha , na dgar cte mcm mne bole na chek bende buad saya nges ni ? haa, pagipagi bgun , on fb , tgok NURUL AIN AHMAD  pnye status , saya dpat siri 3 , then tibe terpikir , siri 2 da kua kee ? then, tgan dgan laju nyeh , type khidmatnegara.gov.my , msuk num IC bagai, tgok tgok kua, siri 2 , menjeritt saya , nsib sume org dah bgun klau takk , mmg mati terkejot  la, hee , then call mama , cte kat mama sume , mama tnye, nak gy ? ofc nakkkkkk ! :D but hubby ta bagi pegi , sbb saya adee asthma sikit , ala biy , sikit jee, bolee laa kan , then call la dia , byak kali plak , engt dia da bgun , sbb sblum saya on fb, tgok fone, ade text dri dia , so engt dia da bgun laa, cal and call and call , then dia angkat ,  dia marah , NAKK APE ?!!! pergh , mmg kua air mate da , hmm , ckap2 , pasal plkn, tros ltak , then nges blik , hmm , pas tuh tros ta dek mood na buad pape punn, demam plak tuu, dia buad bodo jee , hmm , cm ni ke bf ? hm , cm bosan plak, da lah , pape punn happy dpat siri 2 dri siri 3 , :D bye :(

KAWAN OHH KAWAN :(

mai mai, nak cte ni , i ade kwan bru , budak ipoh jgak , dia baek , comel , suke tgok dia , same baye dgan i, but , 1 jee, dia suke tiru care i , haa? besh sgt ke care i syg , hadoii , tolong laa, jdik dri sendiri , i ta suke sgtsgt , hmm , klau pas ni i jauhkan diri dri u , so , pham2 laa, u la orgnyeh yee biy ! iloveyou frend , tiru byakbyak , buad i syg lagi kad u, HAHA , puiihh -,-

nurul ain ahmad and nur anis :)

korg , ikien mintak maaf , sbb crik pasal , ikien jles, sorry sgtsgt yee, patot ikien ta bole rase mcm tuh kan ? sbb anis lagi lame knal ain dri ikien knal ain , hmm, sorry sgtsgt yee, ikien salah flam hal ni, ikien mintak maaf sesgt yee anis , sumpah , mmg jles gle, sbb , kat blog anis ade ain , ikien ta dek pun , yee, ikien sape , then , bukak blog ain plak , haa, gmba anis, yg bawah tuu , lagi jles ikien , pas tuu , korg tuka DP plak , hmm , termarah plak, hmm , sorry sgt sgt yee, sume salah ikien , but now, kte da oke kan syg? ikien harap ikien ta perangai mcm tu da ye, korg klau tgok ikien ni trok , tegur tau , ikien syg korg ! muah muah ! :/

Monday, 11 April 2011

sorry blog :D

hello readers , lame da ta updated blog kan ? haa, busy laa, hadoii, ayat ta dek laen , busy memanjang, but, mmg btol babe , now kat kajang, jumaat sabtu ahad kat melaka ! babe, ZERO TO HERO HERBALIFE terbaek wokk ! mmg besh sgt , ta perungkap :D

da laa, sume org da thu mne saya pegi kan , so ? ta payah na tulis pnjg2 , penad jee :D and one more thing, khamis lepas, ikien jumpe alfi  <3 itu pun sgt sgt besh laa kan , taya cite kami buad ape? biase laa klau date, mkan jlan2 , snap2 and blablabla :)))) HAHA , tu jee kod yg penting, wewe. MAMA : anak mu dikajang, merindui mu di ipoh ! aku mahu pulang ke ipohh :D k lah ,dri tdy na stop , ta stop , oke, now stop , eyh , ade lagi , ILOVEYOUALFISYAHRIN ARO`QIE, ILOVEYOUMAMA ! ILOVEYOUHERBALIFE :]


OKE NOW! BYEEEEEEEEEEE :DD

Sunday, 3 April 2011

SHAHIEZY SAM :)

BF SAYA MENANG PLAK TADII. :D PERGH ! HANDSOME :) ILOVVEYOULAHHSAYANGG !

Saturday, 2 April 2011

syakila ibrahim :D * kaka saya paling muda :) wot wot :*

                             PEHAL KAMU LAWOO KAKA ?


KAKA SAYA , LAWAKAN ? HAAAA, TERBAEK KOD , CINTAA SAMA DIA :)
STATUS: MARRIED :D cantekk ! sesuai kaka dgan kau , HUSBAND DIA: MOHD AMEER HAFIIDZ :D 


selalu glee tolong saya , pujuk saya , bukan alfi . alfi mne ? hmm . no comment ! -,- 
yang kucintai, kini dan selamanyaa. *iloveyousoomuchsayanggggggggg ! muah muah :* :*

saya nakk bagi thuuu ni sayanggg :D

                                  KENAPE COMELL ? 


NURULNADASAFWAH AWALLUDIN: adek saya ni . COMELLLL ! korg adee ? tak kan ? haaa, jgan jless :D sumpah sayang dia glegle ! dia pham saya . dia baek sgt dgan saya ! tpi , dlu adee sbb dia tggl saya . now kte takan cam dlu oke , kaka jji dgan adekk ! kte bahagia tanpee gurl **** tuh , haiyoo ,. da lah lupe sal gurl tuh , na cte pasal adek gurl yg sgtsgt comel saya ni ! adekk , kaka syg adek rinduu adek , jgan tggl kaka da ye syg , jji tau . dia da tak dee, now kaka adee adek jee, dia da pegii :D KITA NAK DKAT SETAHUN DAA KAN SYG ? aww. beshhnyeh :) swear ! ILOVEYOUUSOMUCHH ! MUAH MUAH :* :*

Friday, 1 April 2011

changed :'(

biy . knpe awak da laen gle skrg .awak da ta syg bbe ke syg ? bbe perlukan biy sentiase sbelum biy gy blaja ,da blaja nnti kmpem biy busy gle . biy . please . spend time dgan bbe . bbe perlukan biy sgtsgt . tpi . laen yg bbe dpat syg , knpe syg da berubah . knpe selalu bia bbe sorg2 . sedih thu . bbe na dgan biy . knpe ? knpe biy layan bbe mcm ni syg ? biy da ta perlukan bbe ? da ta happy dgan bbe ? biy please . tros trang dgan bbe . **** pun ckap care biy layan bbe dgan care biy layan dia dlu , laen sgt . knpe syg ? ta suke bbe ke ? knpe ? tlg , bagi thu bbe . jgan buad bbe mcm ni . hm , biy ckap biy biase jee . but, bbe nmpk biy da berubah sgtsgt . hm . knpe syg ? PERLU KE ENDING COUPLE NI DENGAN KESEDIHAN ? please , bagi thu bbe syg , gan siksa bbe mcm ni  :'( sampai bila bbe ta boleh happy ? dgan yg dlu pun same mcm skrg ! hm , yg laen ? ta bolee ! no one can replace HIM in my heart . biy , please brubah . bagi bbe kebahagiaan . bbe buad jee ape biy nak , tpi , knpe ni yg biy blas kad bbe syg ? knpe mesti bbe rase mcm ni , knpe mesti bbe nak benci biy , knpe mesti ade perasaan tuh syg ! TOLONG ! JANGAN BUAT BBE MACAM NI SAYANG KU WAHAII MUHD ALFISYAHRIN ARO`QIE!!!

Sunday, 27 March 2011

sayanggg :)

sayang ? knpe title saya SAYANG ? hohh . sbb saya SAYANG awakkk . lebih SAYANG dri dluuu , wlaupun awak da byak berubah . tpi , perangai awak , bila layan bbe. buad bbe asee dunia ni bbe pnye thuu ! but . adee time . bbe mara sgt kad awak , bbe na lpas kad awak , sungguh , hati ni ta boleh , ta sanggup sayangg. sbb bbe SAYANG sgt kad awak , haihh , apee jdik mcm ni , then bila jdik mcm tuh kad bbe hari tuh , bbe rase na jehh plaskan awak , bbe dri masalah ni , tpi , bbe ta mmpu lari syg , bbe perlukan awak dlam hidup bbe , bbe SAYANG awak , SAYANG bbe kad awak takan penah berubah , bbe tetap pertahan kan nyeh sayang , tpi , awak jji , jgan bia bbe sorg-sorg hadapi masalah kte , bbe ta kuad , bbe perlukan awak di sisi bbe , kte kene hadapi same-same , but . bila adee prob jee, awak lari , tggl bbe sorg-sorg . mcm org gle hadapi masalah tuhh , hmm , ta pek lahh awakk , apee punn . kte akan tetap bersama , tuh jji bbe kad awakk , k lahh , nnti sambung lagii , time for sleep . byebye :D

Thursday, 24 March 2011

SPM =='

JANGAN TANYAA ! SAPE BUAD JGAK , BLOCK TROSS =='

Tuesday, 22 March 2011

kamiiiiii :DD

alahaii , mcm sweet jee. HAPE ? TAK ? PEGI MATIII KORG , TA KACAU KORG ! IMISHYOUSOMUCHSAYANG !

kitaaaaaaaaaaa . aww

sayangg , ta sangke kita bersama kembali . ta jangke langsung . sbb , mmg da putus harapan dgan biy , tpi , ALLAH panjangkan hubungan kita , kte couple blikk . yehh . kuad kte tempuhi dugaan tuhan kan syg . da jji , takan adee break da pas ni kann , oke ! bbe jge hubungan ni , ILOVEYOUSOMUCHSAYANGGGGGGG ! MUAH MUAHH

Sunday, 20 March 2011

NURAIN NINA :'(

KAKA MINTAK MAAF APEE YG BERLAKU , TA PEK LAH , ADEK PUN DA BENCI KAKA , DA TA SYG KAKA , DA MAKI-2 KAKA , TERIMA KASIH SGTSGT YE , KAKA SYG ADEK EVEN KTE TA DEK PAPE DA :'( HOPE ADEK SHAT SELALU , KAKA MINTAK MAAF , JGE DIRI . BYE :'(

kenape saya -,-

YA ALLAH ! berat sungguh dugaan kau beri kat aku ALLAH , ta sggup na hadapi , aku ta kuat YA ALLAH. knpe kau beri dugaan mcm ni kat aku , aku tak larat YA ALLAH , aku tak kuat YA ALLAH , YA ALLAH . aku tak boleh lepaskan org aku syg YA ALLAH , beri aku kekuatan , aku ta boleh hadapi semua ni YA ALLAH , hm , kembalikan insan yg aku syg , aku nak MUHAMMAD ALFISYAHRIN ARO`QIE! berikan aku keahagiaan , dia kebahagiaan aku YA ALLAH , TOLONG YA ALLAH , PULANGKAN SEMULA :'( 

muhammad alfisyahrin aro`qie

huh , selesai sudah saya bersama awak , selame 10 bulan 2 hari kte bersame , mcm-2 kte lalui , tpi, awak da ta than , awak pergi da pilih org laen , awak langgar jji awak , awak tggl saya . awak curung. awak tipu saya . knpe awak buad mcm ni ? mane pegi syg awak kad saya . hmm, ta pek lah , itu sume pilihan awak , saya lepaskan awak , BYEBYE MUHAMMAD ALFISYAHRIN ARO`QIE ! hope awak happy dgan AINNATUL ATIKAH tuh , done , bye

Saturday, 19 March 2011

muhammad alfisyahrin aro`qie

sayang , knpe jdik mcm ni kat kte sayang , awak thu , bbe syg awak, tpi, knpe awak buat kat bbe mcm ni , awak , bbe ta snggup da na nges hari-hari, letih awak , kenape kte mesti mcm ni awakk , awak, bbe na kte mcm dluu , haihh , da lah , panjang-2. lagi byak air mate ni , hmm, :'(

mama .

mama , tabahkan diri yee, ikien sayang mama, ikien kesian kat okie ., anaz and qayyum klau ma buad keputusan yg ta btull , ma kuat , ikien thuu , iloveyou !

Tuesday, 15 March 2011

BYEBYE IPOHHH :')

HELLO.  esokk grak kajang. hope sgt dpatt jumpee ALFISYAHRIN LEE, OHH NIAA, NURUL AIN AHMAD and others , hmm , *kaka da jumpee dia org sumeee, please . bolehh ? na sgt , seminggu ta online kod . wey kaka ! akuu na jumpee dia org sumeee , boleh lah kaka , hmm , HOPE ! weyy , aku na sgt jumpe korg ! hm , korg sume jgee diri , lagi seminggu aku online , singapore , i`m coming , k lah , sini jee, byebye ,

bosan , bosan and bosan !

hello readers , cte apee plak hari ni ? haihh . asek bosan jee, mmg bosan dok uma, mcm puuihh ! ==' 
HARI NI ? selalse , 5 mac 2011 , pagii . awal awal baby da kcau , haihh baby tdoh lah blek , ta puas lagii tdoh ni . then tdoo kan baby , aku pun apee lagi tdoo blek , then , kaka call . haihh , lagi sorg , mmg puas korg kcau aku kan ? hm , then . dia blablabla bincang pasal sok sume , then abesh , aku letak , dlam dok besh kaka kcau adee plak manusia ni , call , then waiting , then dia text ayat toucing ! HOI A*** *** ! kaka yg call oke , poyo lebih ! then aku rep . dia ta rep blik , konon na akuu pujuk ! blaa kau ! then bgun, mndii , turun bwah . turun bwah ? haha . makan ! yes. tnye mama , mama ckap gy blii sendiri , haihh mama , then sbb lapa . gy lah , snggup lah drive sorgsorg, gy kdai. ta jauh punn , ta pekk , ada daya lagii , haha ! da bli pe sume, drive blikk , then , mkannn , mkan puaspuas, then , turn on tb , *start lahh hidup yg bosan tuh , haih , tgok tgok tgok , mama ajak gy umaa uncle , sbb dia na pindah . gy keje kad KLANG ! hm , byebye uncle, take care . then , sembangsembang dgan reramai tuh , BERGOSIP sikit , bersama JUJU JUE . then , time for go back home , salamsalam pe sume, naek kree byebye lah , smpai uma , mama ajak masak macaroni , yey . TAPII, AKU TA SUKE ! huh , tlg lah msak pee sume , buad air , LAICI ! sedap . akuu tibai dluuu , HAHA , pas tuh , naek atas , call hubby saya , dia blum bgun , haih , biybiy , sembangsembang dgan dia , ctee lah apee aku buad hari ni , haih , rinduuunyeee kad kau biy , hm , NA MEET !!!!!!! -,- then soh dia gy mandii pe sume , mkan , topap , SAMPAI SEKARANG TA TEXT TEXT BBE ! HAIHH BIY NI ! pas tuh , dia dia wish , aku wish blek , aww , haha , gataii , bia lah , adee buad korg mkan gune straw kee ? then letakk , turun bwahh , tgok tb blek , pas tuh tertido kad sofa, kas tuh terjage sbb laparrr , tdii masak ta mkan punn , pas tuh , mama ckap gy lah kan , haa ! now, time to eating ! haha , sukee . DA ~ na gy mkan , byebye ! :DD

Monday, 14 March 2011

berape lame lagi sayang ?

sayangg ? bape lame bbe nak tggu awakk , bosan thuu , gelap hidup bbe due hari , haiyyaaa . bosan ni , sgt sgt sgt rinduu kat awak sayang ! knpe awak tggl bbe ? sayanggggg ? jgan lah lme lme sgt buad saya sorg sorg , da lah awak jauh biy , susah na meet , time awak ta dek kdid ! perghh , perit gle hidup bbe sayang . BOSAN SGT !! hmm , cepad yee sayanggg, bbe tggu biyy  -,-

sayanggg !

hello readers, na story about my bf and i , hmm , kte org da hampir setahun , 18.5.20011 ni , huhh . tak sabarrnyehh ! tpi , adee mase an , mcm ta happy plak, sbb , tgok perangai dia , mcm da ta suke jee . why biy ? mmg da ta suke bbe ? da ta minad dgan bbe ke ? BORING  sgt da kehh ? knpe syg ? bbe trok sgt da kehh ?  haihh ==' TAPII ! apee pun terjadii , kau terbaekk buad aku ! 


biyy: akuu takan tinggal kau aku jji , but, aku ta thu lah hati kau , *HOPE KAU TA BUAD MCM EX AKU BUAD ! YEE, ILOVEYOUU LAH !


dahh ! sini jee, ta ya lebihh lebihh or semangat na bce pnjg-2 . hee  . byebye .

Sunday, 13 March 2011

haihhh =='

hello , eahh , knpe plik dgan title tuh ? ha , tu lahh , mmg plik , sbb SAYANGG lahh , tpi, da bosan . eaheah , sbb apee ni , oppss. sorry , sbb couple lahh , apee lagi kan . hm , knpe lah rasee mcm ni , sbb jauh kod kan ?  haaihh, apee lah dia buad kad same , ta nampak lahh , mcm mne na trust yee ? hm , ta pekk lah , bersabar , hope dia ta buad pape yg plik kan org and buad saya terluke ! kan ? hope lah . tpi sayang . awakk byak berubah, sbb kte da lme ? bru nak msuk 1 year biy . tpi, mmg mcm tuh ke ? hmm, tah lah , berserah jee. hope kte takan BERPISAH !, because ! i really really love you muhammad alfisyahrin aro`qie khairi ! ni jee kod , oke byebye !